A Szikra Mozgalom aktivistájánál még az Antifa-támadásokkal kapcsolatosan tartottak házkutatást a rendőrök – írja a Magyar Nemzet rendőrségi forrásokra hivatkozva.

Pikó kiáll Jámbor mellett az agresszív antifák botrányában

A lap úgy tudja itt bukkantak elő azok a pedofil felvételek, amelyeken tizenkét év alattiak, köztük 2-3 évesek szexuális sanyargatása látható. Emellett a további lefoglalt adathordozókon csaknem hetvenezer olyan pornográf felvételek voltak, amelyeken láthatóan 18 év alattiak szerepelnek. A Budapesti Rendőr-főkapitányság korábbi közlése szerint a felvételeket, amivel kapcsolatban nyomozás indult egy férfi számítógépén találták, a Magyar Nemzet szerint ez a férfi D. Krisztinához – az Antifa-támadások korábbi gyanúsítottjához – hasonlóan szintén kötőik a Jámbor-féle Szikra Mozgalomhoz.

Kínos magyarázkodásba fogott Jámbor a Szikra körüli pedofil-botrányról

Józsefváros országgyűlési képviselője a Mediaworksnek azt mondta semmi köze az ügyhöz, és ha még lenne is bizonyíték rá, hogy szervezete kapcsolódik a pedofil-botrányhoz, őt akkor sem terhelné politikai felelősség.

Amikor Jámbor radikális baloldali elvtársai épp nem civileket vernek az utcán… És még azt követeli, hogy kérjek tőlük bocsánatot – jegyezte meg Kocsis Máté a Fidesz frakcióvezetője a közösségi oldalán.