A Blikk úgy tudja: a május 18-án Biatorbágyon öngyilkosságot elkövető volt a gyerekek sanyargatását, megerőszakolását tartalmazó felvételek tulajdonosa. A férfit a rendőrség berendelte kihallgatásra, ám arra már nem kerülhetett sor.

Az ügy kirobbanása előtt a Metropol járt az öngyilkosság helyszínén, ahol valaki egy játékbabát égetett el egy tűzrakó közepében. A lap szerint az öngyilkos végzetes tette előtt mintha rituálészerűen utoljára végignézte volna, ahogyan elemészti a tűz a játékbabát.

Fotó: Metropol

A férfi kötődött a Szikra Mozgalomhoz

A Szikra-féle pedofilbotrány a közelmúltban robbant ki, amikor a Magyar Nemzet rendőrségi forrásból megtudta, hogy az Antifa-támadások ügyében D. Kriszta lakásán zajló házkutatások során bukkantak a pedofil felvételekre. A rendőrség ezt megerősítette, hozzátéve, hogy nem az Antifa-támadások gyanúsítottja az adathordozók tulajdonosa. A Magyar Nemzet szerint ugyanakkor a férfi ugyanúgy kötődött a Szikra Mozgalomhoz, mint D. Kriszta.

Szikra körüli pedofilbotrány: 2-3 éves gyerek sanyargatása is szerepel az előkerült fotókon

Jámbor úgy érzi, nincs politikai felelőssége

Jámbor András sokáig hallgatott, végül pedig amikor néhány nappal ezelőtt megszólalt, akkor is elutasította, hogy ebben neki politikai felelőssége lenne. Kocsis Máté a Fidesz frakcióvezetője úgy véli: a baloldalon senkinek semmihez nincs köze, ha valami probléma van.

„Ez jó játék, hogy soha senkinek nincs semmi köze a baloldalon. Lackner Csabának sem volt semmi köze a drogozáshoz, Bajnai Gordonnak és Ficsor Ádámnak sem volt semmi köze a külföldi pénzekhez, meg Jámbor Andrásnak sincs semmi köze ezekhez a gyermekpornográf-felvételekhez” – fogalmazott Kocsis Máté a Hír TV Napi Aktuális című műsorában június 21-én.