Gyurcsány Ferenc, Dobrev Klára és Apró Piroska a Rózsadomb páratlan adottságú részén egy új építésű, örök panorámás luxuslakást vásárolt meg – szellőztette meg a Magyar Nemzet. A DK-vezér 500 milliót fizetett ki az ingatlanra úgy, hogy még el sem adták az eddigi családi fészket, az Apró-villát.

A költözés tervét Gyurcsány Ferenc a Partizánban szellőztette meg még 2022 októberében, amit azzal indokolt, hogy egy kivételével már az összes gyerekük kirepült. Mint mondta: Dobrev Klára jórészt Brüsszelben tartózkodik, csak „kóvályognak” az óriási házban, és így „mi a csudát” is csinálnak az épületben.

Az örökpanorámás Rózsadomb Villát még 2022 őszén az Ingatlan.com portálon mutatták be részletesen: „zavartalan panorámás a Lánchídra, a Szent István-bazilikára, a Halászbástyára, a Mátyás-templomra, illetve a XII. kerületi hegyvidékre is” – olvasható a hirdetésben.

Az ingatlanfejlesztők arról is tájékoztatták az érdeklődőket a hirdetésben, hogy a Rózsadomb rendkívül nyugodt és csendes utcájában, a Felvinci út és a Bimbó út közötti tömb belsejében, 2150 négyzetméteres telken valósítják meg hatlakásos lakóházukat. A telek bejáratai a Bimbó út 80., illetőleg a Tulipán utca 21. szám alatt nyílnak, tehát két oldalról is megközelíthető az ingatlan.

A luxusépületről készült felvételek maximálisan alátámasztják a leírtakat, Gyurcsányék valóban Budapest páratlan elhelyezkedésű és kivitelezésű lakásába költözhetnek a baloldali politika legnagyobb dicsőségére! – írta a Metropol.

Gyurcsány ismét meglátogatta Pikót