Orbán Viktor

 • Legkésőbb 2022. január 1-jétől teljes jövedelemadó-mentességet kapnak a 25 év alattiak – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádióban.
 • Magyarország technikailag készen áll a koronavírus elleni oltások tömeges és gyors beadására, amennyiben nagy mennyiségben érkezne vakcina. Ha rendelkezésre áll majd a vakcina, azok beadása a választási helyszíneken történne meg.

 • December 27-én vagy 28-án kezdődhet a koronavírus elleni oltások beadása, első körben 35 ezer embernek elégséges mennyiség érkezik Magyarországra, és első helyen az egészségügyi dolgozókat oltják majd be.
 • Megküzdöttünk a jogainkért, visszautasítottuk a zsarolást és mindazt, ami nem elfogadható nemzeteink számára, a vita ugyanis nem csak a jogállamisági mechanizmus körül folyt, tétje az Európai Unió jövője volt – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben csütörtökön.
 • A jelenleg érvényben lévő korlátozásokat meghosszabbították január 11-éig – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a közösségi oldalán közzétett videóban.
 • Nem megerősítené, hanem gyengítené a jogállamiságot az Európai Unióban az új többéves költségvetéshez kötődő feltételrendszer, a tervezett mechanizmust politikai eszközként használhatnák fel – szögezte le Orbán Viktor magyar és Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő csütörtöki budapesti tárgyalásuk után kiadott közös nyilatkozatukban, hangsúlyozva: sem Lengyelország, sem Magyarország nem fog olyan javaslatot elfogadni, amely elfogadhatatlan a másik fél számára.
 • A koronavírus-veszélyhelyzetre tekintettel újabb parkolást könnyítő intézkedésekről született kormánydöntés. November 23-ától az este 7-től reggel 7 óráig tartó idősávban díjfizetés nélkül vehetők igénybe a kereskedelmi célú P+R parkolóházak, a parkológarázsok, a zárt felszíni parkolók és a nem zárt felszíni parkolók.
 • Aláírta Orbán Viktor miniszterelnök azt a kormányrendeletet, amelynek értelmében ingyen internetet használhatnak a digitális oktatásban tanulók.
 • Magyarország teljes mellszélességgel Ausztria mellett áll, és kész mindent megtenni, hogy közösen megmentsék Európát a terrortámadás-sorozatoktól - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalán kedden közzétett videóban, az előző napi bécsi merényletre reagálva.
 • Képgalériát tartalmaz
  Orbán Viktor miniszterelnök október 23-án kora reggel a Corvin közben Wittner Mária 56-os szabadságharcossal emlékezett meg az 1956-os forradalomról. Szintén a Corvin közben hajtott fejet a hősök előtt szűk körben a Józsefvárosi Fidesz, míg a Józsefvárosi Önkormányzat 1,5 órás programot hirdetett.