A 2010-ben elhunyt Szenes Iván haláláig a józsefvárosi Rezső téren (ma Szenes Iván téren) lakott és alkotott. Az emlékkoncertet a népszerű dalszerző halálának első évfordulóján lánya, Szenes Andrea indította útjára Józsefváros akkori polgármesterének, Kocsis Máténak a javaslatára.

Fotó: Baranyai Attila / Hírnyolc

Az est szervezői igazi sztárparádé felvonultatásával kedveskednek a műfaj szerelmeseinek. Fellép a koncerten Zalatnay Sarolta, Kökény Attila, Soltész Rezső, Nyári Károly, Nyári Edit, Nyári Alíz, Smuck Andor, Singh Viki, Bo Viktor, Malek Andrea, Malek Miklós, Mészáros János Elek, Szacsvay László, Csonka András, Szabó Ádám, Kocsis Tibor és Opitz Barbara. Az estet az Apostol együttes zárja.

Fotó: Hírnyolc

A házigazda ezúttal is a szerző lánya, Szenes Andrea lesz, de a hagyományokhoz híven Bodrogi Gyula is tiszteletét teszi a rendezvényen, aki színes történeteivel fogja szórakoztatni a közönséget

A belépés ingyenes, de aki ülőhelyet szeretne, annak regisztrálnia kell a 06 (20) 366-4405-ös telefonszámon, vagy az office.szenes@gmail.com e-mail-címen.