A csütörtöki nap a mozgóképé, a Csinibaba, a Kopaszkutya (itt az eső kissé közbeszólt…) és a Megáll az idő után ezen a héten az 1934-es Meseautó tekinthető meg a fák alatt, a tó partján.

Péntekenként a könnyedebb műfajok kerülnek terítékre, július elsején a népszerű, olykor kisebb-nagyobb botrányba keveredő Oláh Ibolya lép a színpadra este fél kilenctől. Idén új dalokkal, új nagylemezzel indul neki a nyári turnészezonnak, egyébként eddig öt stúdiólemeze jelent meg.

Fotó: Facebook

Szombaton a Józsefvároshoz több szállal is kötődő Szulák Andreaa művésznővel készült interjúnk itt olvasható – lép fel nyolc órától, pontosabban a Varga Tivadar Duóval, amely pár évvel ezelőtt alakult meg. A trióhoz közel állnak a groove-os, jazzes, a drum and bass és swing alapú zenék, kellemes estének ígérkezik ez is.

Fotó: Hírnyolc

Vasárnap fél kilenctől pedig az első nagylemezével tavaly tavasszal debütált a női Napfonat formáció ad koncertet, a hölgyek saját szerzeményeik mellett magyar és más kultúrák népdalait dolgozzák fel polifonikus hangzásban.

Fotó: Facebook

Időpont: július 1–3.

Helyszín: Orczy park