A Maldív Köztársaság egy szigetország az Indiai-óceánon, India délnyugati csücskénél. A szigetország 26 atollból, 1192 szigetből áll, amelyből 200 lakott, további 87 a turisták részére fenntartott terület. Ide utazott Majka és családja, de Majoros Hajni elkapott egy vírust.

„Elképzeled, megtervezed, megéled. Ez az álomnyaralás hármas aranyszabálya. Persze, folyamatosan finomhangolsz, mert a precíz tervekből kihagytad az első 6 napot, amikor drasztikus testsúly-csökkentést élsz át, de nem valamiféle varázslatos és trendi fogyókúrának köszönhetően, csak úgy magadévá teszel akaratlanul is valamiféle vírusocskát, ami hatékonyabban cseppfolyósítja a zsírodat, mint egy éhségsztrájk” – idézte az oldalát az Origo.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Majoros Hajnalka (@majoroshajnalka) által megosztott bejegyzés

„Persze, mindezt nem a fehér homokos tengerparton, ️ hanem a szálláson a sötétített szobában, ahol már a vécére csukott szemmel is kitalálsz, annyiszor megjártad a két helység közötti cirka 12 métert. Legalább a hetedik napon bámultam az egész alakos tükröt és néztem, hogy miért méreget ez a számomra ismeretlennek tűnő vékony csajszi. A szépségért meg kell szenvedni, tartja a mondás,pontosan értem, hogy mire gondolt itt a költő. A nyaralás második fele olyan volt, mint ahogy elképzeltem még a dögrovásom előtt, így végre zabálhattam, ihattam, napozhattam ️ és megélhettem a pillanatokat ezen a csoda helyen” – tette hozzá.