Összeállt a Fekete vonat, a koncert lement, a tagok, szervezők pedig azon vitatkoznak, teltházas, veszteséges volt-e a koncert, s persze azon, kinek mennyi pénz jár. A viták miatt több koncert nem lesz, L.L. Junior dominikai terveket szövöget, Mohamed Fatime új zenekarban gondolkodik, mindeközben a Bors arról számolt be, hogy Beat, a harmadik tag egy munkásszállón él.

Nem jött be a visszatérő koncert, végleg feloszlott a Fekete Vonat

Habár lapinformációk szerint Beat is kapott 4 millió forint előleget a koncert előtt, helyzete elég siralmasnak tűnik. Mint a Bors írja:

Fehér Tibor jelenleg a Kőbányai úton egy munkásszállón húzza meg magát. A koncert előtt ugyanis összeveszett a feleségével, és mivel nem akarta érzelmileg lenullázni magát a nagy buli előtt, a saját nyugalma érdekében elszeparálódott a világtól.

A zenész a lapnak azt nyilatkozta: három hónapja él itt, korábban egyébként szobafestőként dolgozott.

Jól jött az előleg. Abból azonban ma már nincs semmi. Most azt sem tudom, hogyan fogom a következő napokat kifizetni, és mit fogok enni. Nyilván, ha hazamennék ehetnék, de én ennél büszkébb ember vagyok. Büszke és éhes! Ez lettem én.

olvasható a Bors cikkében, amely arra nem tér ki, hová lett a 4 millió forintos előleg. Minden esetre Beat azt tervezi, hogy erős lesz, előlép a félhomályból, s online koncerteket fog adni.