koncert

  • Gyermeknap alkalmából közös meglepetéskoncertet adott a Készenléti Rendőrség Zenekara és a Magyar Honvédség Központi Zenekara a Heim Pál Gyermekkórház gyógyuló betegeinek. A programon mesefilmek betétdalai csendültek fel.
  • Sztravinszkij, Sosztakovics és Prokofjev műveiből ad koncertet a MÁV Szimfonikus Zenekar május 6-án, amelyet ingyenesen meg lehet tekinteni a zenekar youtube csatornáján.
  • Alföldy-Boruss Csilla és Vadász Attila orgonakoncertet ad a Lőrinc pap téri Jézus Szíve jezsuita templomban szeptember 24-én este fél nyolctól. A járvány miatt a szervezők azt kérik mindenki viseljen maszkot.
  • Képgalériát tartalmaz
    A Jezsuita Kiadó „Üdvöz légy, Mária – Így imádkozik Ferenc pápa a Szűzanyához” című könyvét Nagyboldogasszony ünnepén mutatták be Lőrinc pap téri Jézus Szíve-templomban. A résztvevők a programon a zeneirodalom a zeneirodalom legszebb Ave Maria-feldolgozásait is hallhatták Hekler Melinda, Cser Ágoston és Gerdai Ágoston előadásában.
  • Kilenc bérletet kínál az idén 75 éves MÁV Szimfonikus Zenekar a 2020/2021-es évadra, a koncerteknek a Művészetek Palotája, a Zeneakadémia, valamint a Józsefvárosban található Olasz Kultúrintézet, Festetics Palota és Magyar Nemzeti Múzeum ad otthont.
  • The show must go on, azaz a műsornak folytatódnia kell. Bár a színházak, operák, koncerttermek sajnos egy időre kénytelenek voltak bezárni kapuikat, de a közönségnek egyáltalán nem kell teljesen lemondania a szórakozásról. Magyarországon és külföldön egyaránt nagy sikerrel működik az online szórakoztatóipar, ahol elsősorban korábbi produkciók felvételeit és élő koncerteket, előadásokat mutatnak meg. Nyilván nem ugyanaz az élmény, de mindenképpen nagyszerű szórakozást és talán némi kikapcsolódást nyújthat mindannyiunk számára.