A tervezettnél tovább kellett várnia az idei Mastersre szóló meghívóra az amerikai golfozónak, Scott Stallingsnek, miután azt tévedésből egy névrokonának küldték el a szervezők.

A US Masters – amelyre áprilisban kerül sor – a négy major golftorna egyike, 1934 óta rendezik meg az augustai National Golf Club szervezésében. A többi major viadaltól eltérően viszont ez meghívásos verseny.

Stallings elmondása szerint naponta többször is ellenőrizte a postaládáját, állandóan frissített, hogy megérkezett-e már a várva várt zöld boríték, de sokáig mindhiába. Majd amikor már feladta volna a reményt, a közösségi médiában megkereste egy férfi, akinek ismerős volt a neve. Mivel őt is pontosan ugyanúgy hívták. És a hasonlóság itt még nem is állt meg!

„Helló, Scott! Az én nevem is Scott Stallings, Georgiában lakom. Az én feleségemet is Jennifernek hívják! Ma kaptam egy küldeményt, amelyben meghívtak az április 6–9-i Mastersre, de száz százalékig biztos vagyok abban, hogy ez NEM nekem szól. Én is játszom, de messze nem olyan szinten, mint te. Nagyszerű a csomag, minden benne van, ami az induláshoz kell

– tette hozzá az „amatőr” Scott Stallings, aki később még egy videót is posztolt arról ahogyan csalódást színlelve postára adja a csomagot a profi játékosnak.

A 37 éves Stallings jelenleg 54. a világranglistán, eddig három versenyt nyert a golfozók legrangosabb sorozatában, a PGA Touron. A 2012-es holtversenyes 27. hely volt az eddigi legjobbja.

Mi pedig kezdhetünk várni egy válogatott behívóra. Ki tudja? Persze csak a Szoboszlai Dominikok, Sallai Rolandok és Gulácsi Péterek lessék a postást!