Az elmúlt hetek több viharosan teltek a PSG sztárjának, és a feleség-menedzsernek, Wanda Narának. Az argentin támadó ugyanis megcsalta a feleségét, és összeszűrte a levet egy modellel. De a szappanopera csak itt indult be igazán az argentin sztárpárnál.

A kebelcsoda Wanda a közösségi oldalán egy Insta-sztoriban vádolta megcsalással a férjét, az argentin sajtónak pedig kijelentette, véget ért a házassága.

„Újabb családot tettél tönkre egy kurváért”

– írta közöségi oldalán. Itt azért álljunk meg egy pillanatra, mert mostani románca Icardival éppen úgy kezdődött, hogy megcsalta a férjét Maxi Lopezt, és el is hagyta három gyereke édesapját. Lopez még a Sampdoriánál segítette Icardi beilleszkedését, csakhogy ő közben a háta mögött összejött a feleségével, Wandával. Emiatt nem számítanak rá az argentin válogatottban sem, mert állítólag a hatszoros aranylabdás Lionel Messi – aki Maxi Lopez jó barátja – nem hajlandó vele együtt játszani.

Fotó: Marca

A kusza sztoriban most a következő fordulat az, hogy a feleség ismét a közösségi oldalán jelentette be, hogy bár kis híján elváltak útjaik Icardival, végül mégis a szerelem győzött. De itt újra álljunk meg egy pillanatra. Mert szerelem ide, szerelem oda, történt itt más is.

Icardi ugyanis ezért cserébe szinte egész vagyonát ráíratta párjára. A hírek szerint Wandáé lett az összes jelenlegi és jövőbeli szerződésének joga, valamint a tulajdonában lévő ingatlanokat is felesége nevére íratta. Így most a szőkeség a megállapodásnak köszönhetően a hatalmas vagyon egyedüli tulajdonosa lett, így a közösen alapított milánói World Marketing Football cég, a szintén milánói penthouse és a Comói-tó melletti ház is.

A szerződés 2050-ig szól, az argentin támadó 57 éves lesz, mire újra rendelkezhet ingó és ingatlan vagyonával. Íme, így van jelen Icardiban egyszerre a kiváló csatár, a hűtlen szerető és a tökéletes idióta.