„Nagyon jó volt a csapat, és a felkészülés is jól sikerült. Az örmény lányt búcsúztatva sikerült megszerezni a bronzérmet. Szerencsére az edzőkkel egy jó taktikát sikerült kidolgoznunk, és ez meg is hozta az eredményt” – mondta lapunknak Sípos Hajnalka.

„Próbáltuk feltüzelni Hajnit, hogy ő legyen az, aki támadólag lép fel, ő legyen az, aki irányít és ezt sikerült is megvalósítania. Nagyon örültem a győzelmének, mert igazán megérdemli, szorgalmas lány” – mondta Erdei Zsolt (Madár), Hajni klubedzője a győztes mérkőzést követően.

Fotó: Baranyai Attila / Hírnyolc

„Szeretném kifejezni a hálámat, hogy 2019 óta segíti Sára Botond a Szelídek Tanodája programunkat, amely enélkül nem lenne ilyen sikeres” – nyilatkozta a Hírnyolcnak Sípos Mihály hozzátéve: csak Hajninak – aki innen indult – három nemzetközi díja van, és akkor még nem beszéltünk a többiekről, akik szintén számos versenyt nyertek. Sípos Hajnalka a programról forgatott Gettó Balboa című film készítésekor kapott kedvet, hogy maga is ringbe szálljon. Megtetszett neki a sport, ami végül nagy szenvedélye lett.

Fotó: Baranyai Attila / Hírnyolc

„Sajnos a Kesztyűgyárból – ahol Hajni is kezdte pályafutását – ki lett téve a programunk annak ellenére, hogy nagy sikerrel és sok gyerekkel zajlott” – tette hozzá Sípos Mihály. Mint fogalmazott: korábban biztos helyük volt, ám amióta baloldali városvezetés van, állandó bizonytalanságban vannak. „Most is csak ígérgetnek, de edzeni továbbra sem tudunk sehol” – fűzte hozzá.