Tisztelt Szerkesztőség!

 

Az életünket évek óta megkeserítő problémával kapcsolatban keresem Önöket. Az önkormányzat által megbízott karbantartó cég ugyanis ide, a Kálvária utcában található udvarra hordja a karbantartások során keletkezett törmeléket. Rémes, hogy a zaj és a por már a mindennapjaink részévé vált. Hol sittet, hol komplett kerettel ajtókat, vagy más hulladékot dobálnak le itt. Ez megy minden nap a hajnali óráktól kezdve, de hétvégén is.

Néhány évvel ezelőtt többen még Sára Botond polgármester úrhoz fordultunk, az ő segítségének köszönhetően megszűnt a hajnali zajongás, ami a leginkább zavaró volt a környéken lakók számára. Ez azonban az utóbbi időben megváltozott, újra, akár hajnali 6 órakor is dobálják a sittet, és verik fel a lakókat. Szombaton és vasárnap is…

A bajokat lehet még sorolni. Az egyik lassan már nem lesz aktuális, ahogy jön a jó idő… Fűtési szezonban, a telephez tartozó irodában valamilyen ócska olajkályhával fűthetnek, ami miatt füst és büdös van.

Viszont amit az érkező tavasz miatt veszélyesnek érzünk az az, hogy esetleg a patkányok is elszaporodnak a környéken, ugyanis a lerakat alól többször láttunk már előbújni rágcsálókat.

Kérjük segítsenek közbenjárni az ügyünkben, mert nagyon el vagyunk keseredve.

Egy Kálvária utcai lakó

Tisztelt Olvasónk! 

Levelét továbbítottuk az Önkormányzat részére.

Üdvözlettel:

a szerkesztők

SZERKESSZEN VELÜNK! – LEGYEN ÖN IS JÓZSEFVÁROS SZEME ÉS HANGJA! 

Tisztelt Olvasóink!

Szeretnék hallatni a hangjukat? Olyan dolgokat látnak József-
városban, amelyet megmutatnának minél több kerületben élőnek? Írják meg nekünk a kerülettel kapcsolatos pozitív és kritikus gondolataikat, vagy küldjenek fényképet a

szerkesztoseg@hirnyolc.hu

e-mail címre és mi megmutatjuk Józsefvárosnak, kérdéseiket továbbítjuk az érintetteknek!

Köszönettel, a szerkesztők