„Sajnos van egy olyan rossz szokásom, hogy előszeretettel követem az úgynevezett balliberális, valójában – Fábry Sándor után szabadon – se nem baloldali, még kevésbé (legalábbis a szó klasszikus értelmében) liberális oldal viselt dolgait, sivalkodásait, alkalmankénti koppanásait és az emiatti magyarázkodásokat. Éppen aktuális alaphangulatomtól függően ezekre a szánakozva kacagás és a felháborodott émelygés közötti skálán mozog a reakcióm. És nem feltétlenül csak az adott baloldali arcátlanság, megbotránkoztató parádézás, vagy a legsütőbb hazugság miatt, hanem az összbaloldal ezekkel kapcsolatos reakciói okán is!

Itt a legújabban megbukott „üdvöske”, a Parlamentben heves hisztériák közepette ordítozó Bangóné este, akinek már réges-régen a politikai szemétdombra kellett volna kerülnie. Lepatkányozott több millió kormánypárti szavazót, több tettestársával betört az MTV székházba és egy egész országot nézett hülyének, de ő volt az arca a 2006-os kettősállampolgársági népszavazáson a baloldal magyargyűlölő kampányának is. Ez a bűnlajstrom senkit nem zavart a baloldalon, Bangóné nyugodtan garázdálkodhatott tovább. Erre most, hogy sok baloldali politikustársához hasonlóan róla is kiderült, hogy a tanulmányaival kapcsolatban (is) hazudott (meg annyi minden másról, hiszen távolról sem ismerik az igazmondást), megszabadulnak tőle, pedig az a legkisebb baj vele, hogy behazudta a közgazdász diplomáját. De mi van akkor a neve leírására is alkalmatlan Karácsony Gelgellyel, az ajtóakrobata Kunhalmi Ágnessel, a szintén kamudiplomás Hajnal Miklóssal, vagy netán a fővezérükkel, Gyurcsánnyal, aki a mai napig nem tudja, hogy hol lehet a szakdolgozata?! Őket is leveszik a tábláról, mint – hadd ne mondjam, melyik bábuhoz hasonlítanám szívesen – ezt a Bangónét? Nyilván nem, hiszen csak arról van szó, amiről a baloldal 2010 óta szól: itt akkor van következménye az ő rendszeres aljasságaiknak, ha az kiszolgálja Fletó érdekét, és lehet vele tovább szalámizni a szivárványkoalíció Patyomkin-pártjait.

Ha nem csak farizeusokból állna a magyarországi baloldal, akkor lett volna következménye a kispesti fehér poros-prostis szocik ügyének, Karácsony sokadik balfékségének, hazudozásának, inkompetenciájának, akkor Gyurcsány már 2006-ban eltakarodott volna a közéletből, vagy a most éppen a vitorlásmutyival megbukott józsefvárosi baloldalra is rájárna a rúd. De nem, ők minden mocskot elbírnak, hiszen a baloldalra felvételi alapkövetelmény, hogy minimum vastagabb bőr legyen az arcodon, mint egy rinocérosznak. És akkor nem kell tartani semmitől.

Mi viszont tartsuk távol őket a hatalomtól április 3-án!”– írta a Hírnyolcnak Pityesz.