Tisztelt Szerkesztőség!

Minden alkalommal örömmel veszem kezembe ingyenes lapjukat, a Hírnyolcat. Köszönöm, hogy nemcsak a Pikó-fotókkal, hazugságokkal teletűzdelt lapot kapják kézbe a kerület lakói, hanem a „nyóckerré” visszapusztult kerület valós képét láthatjuk hétről hétre. Köszönöm munkájukat!

Betűről betűre végig olvasom, talán csak a sztárhírek és a horoszkóp nem érdekel. Magam is tapasztalom, hogy a Klubrádiótól elszabadult, a városvezetéshez nem is konyító polgármester mit művelt Kocsis Máté és Sára Botond „hagyatékával”. Szemét és kosz, utcán heverő drogos hajléktalanok mindenütt. A Százados úti virágtartók üresen árválkodnak. A Lidl melletti zebra dugig megtelt szemeteséből már kifolyt a rengeteg szemét, elborítva az egész környéket. Már a gyerekek nyaraltatásáról nem is beszélek, ami a városvezetés szégyene.

Nem ezt a vezetést érdemelte a Józsefváros. Sovány vigasz, hogy azok is „élvezhetik” Pikó András balfácán tevékenységét, akik rá szavaztak. A Szerkesztőség munkájához jó egészséget, sok sikert kívánok

– írta a Hírnyolcnak Anna.

Kedves Anna!

Köszönjük levelét és elismerő szavait. Megtisztelő megbecsülésére a jövőben is igyekezni fogunk rászolgálni. Egyben kérjük, bátran írja meg nekünk később is az észrevételeit, gondolatait, illetve, ha úgy érzi, fényképeket is szívesen fogadunk arról, ami tetszik, vagy éppen nem tetszik Önnek Józsefvárosban.

Tisztelettel és üdvözlettel: a szerkesztők

A fotó illusztráció.