„Tisztelt Szerkesztőség!

Régóta tudjuk, hogy a baloldal – a saját tébolyult hatalomvágya mellett, vagy éppen ebből következően – csak azért akarta megkaparintani a városok, városrészek vezetését, hogy azok erőforrásait megszerezve és felhasználva hadakozhassanak a kormány ellen. A miniszterelnök-jelöltként tavaly másodszor is megbukott Karácsony Gergely is úgy emlegette a nagyvárosokat, mint egyfajta hídfőállásokat. Tehát még ő maga is beismerte, hogy nem a rá bízott város felelős vezetése, és fejlesztése volt a célja, hanem befészkelni magát a „hídfőállásba”, a pénzcsaphoz jó közel. Emlékezzünk csak: milliókért hirdette plakátokon azt a siránkozását, hogy „nincs pénz”, miközben teletömi a helyetteseit meg a több tucat tanácsadóját. És ne feledkezzünk el a súlyos milliókkal drágábban, de kevesebb műszaki tartalommal megvalósuló Lánchíd, vagy Blaha Lujza téri felújításról sem…

És ha már Blaha, kanyarodunk is át a másik jómadárra, a Józsefvárost szemétdombbá változtató Pikó Andrásra. Figyelemmel követem a képviselőtestület üléseit és ott is megszámlálhatatlanul sokszor elhangzik ez a „kormány miatt nincs pénz” duma… Persze a bizottságaikra van, az itt lévő szintén több tucat tanácsadóra megint van. Meg a Somogyi Béla utca amúgy örvendetes felújítására is, amit egyébként pont a milliókért pénztelenséget siránkozó Karácsony Gergely nem volt hajlandó kifizetni.

Aztán a decemberi testületi ülésen Pikó és bandája is beismerte: milliárdok vannak az önkormányzat folyószámláján, miközben egész évben ők is azon rinyáltak, hogy „nincs pénz”. Itt pedig bele is harap a saját farkába a (kígyózó) kígyó, összeér a kör: néhány hónap múlva itt az országgyűlési választás, és a hataloméhes baloldal nem csinált mást a fővárosban, mint Józsefvárosban és fordítva: „hídfőállást” hoztak létre, teletömték a zsebüket, hogy az országot egyszer már tönkre tevő, kiárusító, eladósító és legatyásító baloldali bűnbanda kampányát finanszírozzák belőle. A felelős vezetés és az emberek érdekének figyelembevétele helyett: erre készülnek akkor is, ha az a büntetés érné Magyarországot, hogy megszerzik a hatalmat. Ennek nem szabad megtörténnie„ – írta a Hírnyolcnak Csani.

Írja meg nekünk Ön is a véleményét. A leveleket a szerkesztoseg@hirnyolc.hu címre várjuk.