Kedves Szerkesztők!

Néha szeretek katasztrófaturistát játszani, ez vezérelt akkor is, amikor egy darabig online követtem a legutóbbi képviselő-testületi ülést. Még szerencse, hogy béketűrő ember vagyok, meg az is, hogy Pikó elvtárs nem volt a közelemben a valós térben, mert azért az arcátlanságért, amit akkor is előadott, kijárt volna neki egy nevelő célzatú pofon. Bár fölösleges lett volna, mert egy jellemtelen, ostoba embert nem lehet megnevelni, hiszen föl sem fogja, miért kapta a tockost.

Előadta ez a lusta fráter, hogy őket mekkora „tisztesség” vezérelte a költségvetés megalkotásakor, meg persze a szokásos, már-már tragikomikus mantrát is letolta menetrendszerűen, hogy az a „gonosz kormány” mennyi pénzt „vont el” Józsefvárostól. Komolyan az az érzése az embernek, hogy ez az ember másra nem is képes, csak hazudni. Mert dolgozni nem tud, ami meg is látszik Józsefvároson. Minden koszos, rohad, és nem tudsz úgy sétálni 20 métert sem, hogy ne láss egy tivornyázó narkós, vagy alkesz csapatot szerte a kerületben. De nem is ez a lényeg.

Visszatérve a költségvetéshez: egészen elképesztő, hogy Pikónak és a balliberális bűntársainak van pénzük „mannaosztásra”, undorító, kommunista időket idéző farkasszoborra, drogközpontra, a semmit nem csináló „részvételi” irodára, amit ráadásul egy idegeneket szolgáló ügynök vezet De nem volt pénzük a Galériára, a Cigányzenekarra, a H13-ra, és NEM VOLT PÉNZÜK A MI TÁRSASHÁZUNK TÁMOGATÁSRA SEM! Rajtunk is spórol és mindenen, ami szép és hasznos! Bezzeg a közbiztonság, a köztisztaság, és a közterületek állapota sem fontos neki.

Olvasom itt a minap, hogy majd’ 5 milliárd forintjuk van tavalyról, meg azt is, hogy Pikó további majdnem másfél milliárd forintról dönthet egymaga. És van képe belehazudni minden józsefvárosi – köztük a SAJÁT SZAVAZÓI – arcába, hogy semmire nincsen pénz. Nincsen, mert ő egy lusta, fukar mutyista, aki a „mannaosztáson” kívül mindenre sajnálja a forrásokat.

Köszönöm, ha megjelentetik a levelem!

– írta a Hírnyolcnak Koppány.

Ossza meg velünk Ön is a kerülettel kapcsolatos észrevételeit. Leveleiket a szerkesztoseg@hirnyolc.hu elektronikus levelezés címre várjuk.