Nincs olyan lakossági fórum, amelyen ne hangoznának el tucatjával az ezzel kapcsolatos panaszok, a Hírnyolchoz is számtalan elkeseredett és felháborodott olvasói levél érkezik, de a közösségi oldalra is szinte naponta kerülnek fel a témában bejegyzések. Legutóbb az alábbiakról számolt be egy józsefvárosi lakos.

Fotó: Facebook

„Hónapok óta nem lehet esténként közlekedni a Teleki tér felől a Szerdahelyi utcán át. Minden este tele van drogossal. Ácsorognak a mosodánál, a kapualjakban. Este, amikor az ember sétál haza az utcán, a kapualjakba behúzódva többed magukkal kuporognak a sötétbe vagy éppen ordibálnak. Alufóliák szétdobálva mindenhol és most már ez is. Eddig a Baueren mentünk haza, de az annyira sötét, hogy átszoktunk a Szerdahelyire. Az utóbbi hónapokban, főleg estefele és hétvégén nem merünk a gyerekekkel edzésről hazaindulva átmenni az utcán a Szerdahelyin, a kisboltnál” – írta a lakos.

FRISSÍTÉS:

Olvasónk pontosított: a Szerdahelyi utca a szerhasználók által a leginkább fertőzött. A fecskendő a kisboltnál volt eldobva.

A nyitókép illusztráció.