Tisztelt Szerkesztők!

Kérem Önöket, jelentessék meg levelem, amely nem csak a saját, hanem szinte az egész lakóközösségem felháborodását is tolmácsolja. Egészen elképesztőnek tartjuk, hogy a baloldal ismét le akarja zülleszteni Józsefvárost egy nyomornegyeddé, ahol a közterületeket a hajléktalanok meg a drogosok uralják. Pikó újra nyóckert csinált szeretett otthonunkból, pedig még két éve sincs, hogy becsalta magát a hatalomba Ami előtt ígért fűt-fát, és természetesen – jó baloldali lévén – megválasztása(?) után mindennek a szöges ellentétét teszi.

Nem a lakosoknak kedvez Pikó elvtárs, hanem – mint látjuk – a lumpen elemeknek: drogközpontot akar nyitni a kábítószereseknek, és telerakta a tereket és utcákat újra azokkal a bűzölgő, na meg gusztustalan, téridegen műanyag vécékkel is. Nem zavarja ez vajon az ő szavazóit, hogy az ő otthonukat is szétzülleszti a választottjuk? Nem értem.

El sem merjük képzelni, mi károkat fog okozni még ez a baloldali banda Józsefvárosnak.

Üdvözlettel:

Kálmán bácsi

Tisztelt Kálmán bácsi!

Köszönjük levelét. A témában egy korábban kapott olvasói levelet már továbbítottunk az önkormányzat felé, amire azt a választ kaptuk Pikó András sajtófőnökétől, hogy a városvezetéshez – elmondásuk szerint – többségében olyan üzenetek érkeztek, amelyek a mobil wc-k visszahelyezését sürgették és ennek eleget is tettek.

Üdvözlettel:

a szerkesztők