„Valahogy nehéz azonosulnom a mostani baloldalinak mondott társasággal. Jámbor András és Hermann György kifakadása miszerint végtelenül felháborító, hogy „a Fidesz részéről minden kommunikáció kizárólag arról szól, hogy Magyarország hogyan maradjon ki ebből a konfliktusból, és szolidaritás minimuma sem látszik egy percig sem…” – számomra teljes mértékben elfogadhatatlan.

Jámborék tényleg azt akarják, hogy részt vegyünk ebben a háborúban? Épeszű ember nem akarhat háborút. De még csak támogatni sem támogat(hat)ja. De Hermann szerint az, hogy Sára Botond adományokat gyűjt, az egy hiteltelen viselkedés, egy PR fogás. Élhetne ezzel a fegyverrel – ha már háború – Jámbor András is.

Aztán itt van Iványi Gábor, aki kerületünk nagy baloldali jótevője, de valahogy ezt sem tudom rendesen dekódolni.

Fotó: Facebook

Úgy hiányzik ide az ő hajléktalanokat támogató intézménye, mint óvodába az LMBTQ propaganda. És ez az Iványi – akit majdnem szentté, de minimum mártírrá avatnának – sem ételt, meg gyógyszert küldene a háborús övezetbe. Hanem fegyvereket.

„Március ünnepén Magyarország kormányfője fogadkozik, hogy mi nem fogjuk megsegíteni a szomszéd nemzet harcát a függetlenségéért és a szabadságáért. Ez szégyen, barátaim” – mondta a nagyszakállú. Marha jó film a Géppisztolyos prédikátor, de azért térjünk már észhez!

Persze Iványi szerint 1956 novemberében megérdemelték a sorsukat azok a magyarok, akik segélykiáltással fordultak a világ nemzeteihez, amíg az orosz tankágyúk el nem némították őket. Bennük ukrán katonákkal.

Fotó: Facebook

Habnak a tortán pedig itt van Jámbor András kedvenc témája, a drog. Pontosabban a Kék Pont. Amit már volt szerencsénk köszönteni a kerületben. Jó biznisz volt a tűcsere program. Már akinek. A dílereknek mondjuk jól jött, mivel az ,,ellátók” őket is odaengedték drogot árulni, persze csak zsebpénzek fejében. Igy aztán a drogosok a Kék Pontnál vették meg a drogot is, amelyet aztán a környéken lőttek be maguknak, a több ezer forintos tűvel… Kereslet és kínálat ha egyszer találkozik…

Én nem sírom vissza ezt az istentelen és veszélyes világot Józsefvárosba. Az eldobált drogos, használt, fertőzött tűk, a kábítósok áradata, a dílerek állandó jelenléte cseppet sem hiányzik. Ezt akarja Jámbor András visszahozni?

Biztos az én készülékemben van a hiba, de ezek közül semmiből nem kérek. Az én szavazatomat biztosan nem kapják meg” – írta a Hírnyolcnak N. Tibor.