Kedves Szerkesztők!

Egyre borzongatóbb mértéket ölt az a rombolás és rohasztás, ami a világtörténelemben bárhol, bármikor bizonyítottan baloldal természetes működési tartománya, és amelyet a mai, mindennél és mindenkinél elvetemültebb balliberális szekértolók korábban elképzelhetetlen arcátlansággal, minden normalitás ellen vak gyűlölettel hajtanak végre.

Pikó – a saját személyi kultuszának propagandája szerint – „civil”, korábban „független”, meg „objektív” rádió „műsorvezetője” volt, holott a baloldali gyűlölettápláló rádió aljas propagandistája volt, és az a mai napig. Ez Pikó, ugyanannak a baloldalnak haszonélvezője, szekértolója, amelyik 2010 előtt – engem is beleértve – több millió magyar életét tették tönkre, sodorták a csőd szélére.

Hiába most ez a baloldali szélsőségesekre a történelemben már sokszor bemutatott „átöltözés” (kisnyilasból ávóssá, kommunistából szocialistává, szocialistából pedig „demokratává”, „civillé”, „zölddé”, „függetlenné” és „objektívvé”), Pikó úgy civil, úgy független, mint ahogy én bársonyos hangú bariton énekes. Semennyire.

És ez az ember, ennek az egyre nyíltabban és erőszakosabban élet- és normalitásellenes balliberális nemzetközi hajóflotta egy rozoga kis fregattja, amely bámulatosan köpködi szét az olajat magából a vízre – maradva a hajós hasonlatnál.

Ez az olaj, ami Józsefváros esetében a kerület gettósítása, elhanyagolása, visszafejlesztése, a közbiztonság és a köztisztaság határtalan lerontása, a kosz, a szemét, a kábítósók meg a piások ténfergése. Nem egész két éve csinálja, és máris micsoda „eredményeket” ért el?

Bárki körülnézhet és láthatja, a bőrén érezheti, vagy kutyagumi esetén bele is léphet Pikó András eredményeit.

Köszönöm, ha megjelentetik gondolataim!

Üdvözlettel:

Frici bácsi