Tisztelt Szerkesztőség!

Az utóbbi időben mérhetetlen hanyagság uralkodott el Józsefváros közterületein. Önmagában is elszomorító nap mint nap szembesülni azzal, hogy az egykor szép, rendezett tereinken és utcáinkon milyen siralmas állapotok uralkodnak. Nem szándékozom tompítani ennek a lehetetlen helyzetnek az élét, de ez sajnos már a mindennapjaink részévé vált.

Azonban az, hogy mostanában már a lehullott leveleket sem szállítják el, egészen egyszerűen őrület. A József körút mentén többször is láttam, ahogy a közteresek csupán az útmenti fák tövéhez kupacolják az avart, amit aztán a forgalom keltette légmozgás ismét szétszór a járdán. Ez már nem csak hanyagság, hanem veszélyes is, mivel legutóbb is az eső után az ázott levelek miatt olyan volt a járda, mint egy jégpálya. A vizes leveleken megcsúszva egy jó kondiban lévő fiatal is súlyosan megsérülhet, ha elesik, pláne mi, idős emberek. Hallatlan, hogy az illetékesek nem képesek, vagy nem hajlandóak gondoskodni az avar elszállításáról.

Kérem jelentessék meg a panaszomat, a nyilvánosság erejével hátha eljut az illetékesek fülébe az üzenet, hogy bizony lenne feladat, amit meg kellene oldani.

Tisztelettel:

egy József körúti nyugdíjas

 

Tisztelt Olvasónk!

Sajnos rengeteg olvasói levelet kapunk, amelyben a józsefvárosiak az egyre romló köztisztasági állapotokkal kapcsolatban fejtik ki álláspontjukat. A levelét továbbítjuk a városvezetés felé, remélve, hogy mihamarabb gondoskodnak a lehullott levelek elszállításáról.

Üdvözlettel:

a szerkesztők

 

FRISSÍTÉS

Olvasónk levelét továbbítottuk a városvezetés felé. Pikó András sajtófőnökétől azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a Nagykörút és az Üllői út takarítását az FKF Zrt. végzi. Továbbá a panaszokat az ezen a linken megtalálható elérhetőségeken lehet számukra bejelenteni.