„Nem tudom ki volt az a magasan kvalifikált embertársunk, aki kitalálta az elektromos rollerek „elfekvőjének” felfestését, de szinte biztosan csak ugróiskolát végzett.

Részemről eleve felesleges eszköznek tekintem ezeket a guruló rondaságokat, de ugye nem vagyunk egyformák, és láthatóan igény van rájuk. Sajnos ezt abból könnyű leszűrni, hogy mindenhol beléjük botlik az ember. És ezt tessék szó szerint érteni.

Emiatt én is örömmel hallottam, hogy dolgoznak a rollerek elhelyezésén, tárolóhelyeket alakítanak ki, hogy ne szanaszét heverjenek az utcákon. Jómagam nem rendelkezem autóval, de rögtön feltűnt, hogy ezzel ismét csak a parkolóhelyek száma fog csökkenni, amivel alapállapotban sincs jól eleresztve Józsefváros.

Fotó: Facebook

 

De arra legmerészebb álmaimban sem gondoltam, hogy nem csak az álló, parkolni kívánó autósokkal szúrnak majd ki, hanem a közlekedésben éppen aktívan résztvevő gépjárművek is csúnyán pórul járnak.

Nem egy helyen megoldhatatlan feladat lett a kanyarodás, csak visszatolatva, többszöri nekifutásra lehet behajtani. Tudom, ez csak a nagyobb autók esetében okoz fennakadást, de sajnos előfordulhat tűz, baleset, mikor pár perc késlekedés is végzetes lehet.

Egyébként pedig mindezt az is bizonyítja, hogy rögtön első éjszaka sikerült „derékba törni” az egyik tároló helyét jelző tábla karrierjét.

Száz szónak is egy a vége, szeretném tolmácsolni gratulációmat az ügy minden résztvevőjének. Így kell egy problémából kettőt csinálni. Jámbor úr a drogközpont helyett koncentrálhatna erre. De akár Pikó úr is. Csak addig ne kelljen féllábon állni, míg tesznek valamit” – írta a Hírnyolcnak Boldizsár.