„Tisztelt Hírnyolc!

Épp a minap olvastam, hogy a Gyurcsány által leuralt baloldal a csúfos választási bukása után, annak ellenére is több közpénzt fog kapni, hogy történelmi mértékben is rekordalacsonyszámú képviselőjük megy lábat lógatni a Parlamentbe… Mert, hogy ezek értelmes munkát nem fognak végezni a mi adómilliárdjainkért, az hót’ sicher, hiszen eddig is csak a balhézásban, hisztériázásban, uszításban és a gyűlölettől elvadított híveik hergelésében jeleskedtek! Trükkösek ezek a Lenin-fiúk és Lenin-lányok, hiszen a kampányban már az előválasztásnak lódított Gyurcsány-show-tól kezdve a választási buktájuk pillanatáig előadták a hatalmas összefogósdit, amivel persze megint csak a pénz és a hatalom volt a céljuk, meg a megbízóik és befektetőik maradéktalan kiszolgálása. Aztán bekerülve az Országgyűlésbe – túl azon, hogy egymást nyírják a szaftos pozíciókért – hat frakciót alapítottak, hogy még több pénzt pumpoljon ki tőlünk.

És akkor itt van ez a mosdatlan, igénytelen kommunista hobó, Jámbor, aki országgyűlési jegyző szeretett volna lenni. A pofátlanság csimborasszójaként még el is ismerte: nem azért, mert olyan hej, de nagy ambíciókat táplált volna e tevékenység iránt, hanem azért, mert minimális munkával jó pénzt akaszthatott volna le pluszban az emberekről. Áldásos, hogy legalább ez nem következett be, ha már így is a mi pénzükből élve fogja folytatni az uszító, hergelő semmittevését, amit eddig is csinált.

A baloldal sosem változik, ellenzékben is csak az emberek zsebéből húzza ki a pénzt, ahogy a 2010 előtti rémuralmuk idején a kormányon is tették, és ahogy művelik azt jó pár szerencsétlen város és kerület élén ma is. Itt, Józsefvárosban például saját maguk is beismerik, tele a kassza, milliárdok állnak elköltetlenül a számlán, mégis rohad le a kerület, miközben a saját és csókosaik, no meg a tanácsadó seregük pénztárcáit repedésig kitömik a mindenféle „mannaosztáskor”. És ugyanezt teszi szegény, jobb sorsra érdemes Budapest élén a munkamániás óvodás nyelvészzseni. Karácsony Gergely ugyanis azzal fogja beírni magát a történelemkönyvek kevésbé dicső oldalaira, hogy csődbe viszi a fővárost. Mert ott volt a 180 milliárd tartalék, amit Tarlósék a kasszában hagytak, de az valahogy elolvadt. (Például Jámbor tanácsadói szerződésére…)

Nem tudom, hogy mit kellene és lehetne tenni, hogy megszabaduljunk végre ettől a pénzéhes bűnbandától, de jó lenne 2024-ig, legkésőbb 2026-ig kitalálni!” – írta lapunknak F. Zsigmond.