Nem rejtette véka alá gondolatait Kálmán, aki a baloldali városvezetés autósüldözéséről, a kocsmák zárórájának éjfélre tolásáról, valamint a közterület-felügyeleti jelenlétről is írt a Facebookon.

„Valójában egy félresikerült terelés volt ez a pikói lózung, amely rekordsebességgel lelepleződött. Pikó és az autó(s)gyűlölő, kerékpárfasiszta, zöldnáci, libernyák bagázsa csak a 13 ezer józsefvárosi autós elleni apartheidben, a rollerkáoszban, a kocsmateraszok szaporításában és a kerékpárfasizmusban jeleskedett eddig.

Befigyel, hogy a következő képviselő-testületin azt akarják keresztülvinni, hogy kitolják éjfélig, vagy éjfél utánra a kocsmák záróráját, aminek egyenes következménye lesz a több közterületi szabálysértés, és a kocsmák vendégköre által összehozott közterületi kosz és biológiai eredetű hulladék, valamint zajszennyezés. Ebben egyúttal lelepleződik a „Józsefváros nem lesz bulinegyed” pikói lózung tényleges lózung mivolta.

És persze megy a kussolás és terelés arról is, hogy Pikóék a 13 ezer józsefvárosi autóssal brutális parkolási sarcot akarnak fizettetni azért, hogy ebből a pénzből tolják meg a rollercégek közterületi infrastruktúráját, illetve kerékpárokat, és éves BKV bérleteket vegyenek a C8-as zöldnáci, kerékpárfasiszta fanoknak és híveknek, valamint csak azért szüntessenek meg parkolóhelyeket, hogy a helyükön kocsmateraszok legyenek.

Amúgy a józsefvárosi közterületek jó ideje nyomokban sem tartalmaznak közterület-felügyeleti jelenlétet…”

– írta a közösségi oldalon Kálmán.