„Nagy várakozással tekintettünk az idei Diákolimpia elé, hiszen népes csapattal érkezett józsefvárosi székhelyű akadémiánk a békéscsabai megmérettetésre. Természetesen mindenki dédelgetett titkon magában valamilyen álomeredményt, miközben az egyetlen célkitűzésünk a versenyzők felé az volt, hogy élvezzék a versenyzést, megtapasztalják a hangulatát és légkörét egy országos versenynek, és úgy tudjanak minden mérkőzésüket lezárva lejönni a tatamiról, hogy mindent őszintén beleadtak a meccs közben” – mondta lapunknak Kecskeméti László, a Zrínyi Miklós Kick-box Akadémia ügyvezetője.

Fotó: Zrínyi Miklós Kick-box Akadémia

Mint megtudtuk, a különböző kategóriákban mintegy 14 versenyzője indult az Akadémiának. Kecskeméti László a Hírnyolcnak kiemelte: az Új Start Alapítvány és az Akadémia roma Tehetséggondozási programja keretében a kerületi Deák Diák Általános Iskola két tanulója, Balogh Richárd és Lakatos Tamás Kevin is részt vett a Diákolimpián, és ha már ott voltak, egészen a dobogó második fokáig küzdötték magukat életük első versenyén.

A megmérettetésen a Zrínyi Miklós Kick-box Akadémia versenyzői végül 4 arany, 4 ezüst és 7 bronzéremmel zárták a tornát.