A Józsefváros flaszterein felnőtt rapper időről időre a Youtube-csatornájára feltöltött videókban osztja meg gondolatait – egyebek mellett közéleti kérdésekben is. A legújabb videójában arról beszél, hogy az ellenzék erkölcsi fölénybe helyezi magát, mivel azonban mondanivalójuk és cselekedetük semmilyen szinten nincsen összhangban, ezért az annyira visszás és ellentmondásos, hogy az már képmutató.

Példaként hozta fel Jakab Pétert, a Jobbik elnökét, aki néhány éve még a cigányokat, zsidókat szidta, most meg baloldali retorikát alkalmaz. A rapper szerint mindenki láthatja, hogy ez nem egy érték alapú fejlődés eredménye, hanem haszonelvű megnyilvánulás a részéről. Hasonlóan értékelte Demeter Márta lépését, aki az MSZP és az LMP után most a Jobbikba tart, ha az érdeke úgy kívánja.

Az ellenzéki oldal egész kommunikációja fals, hamis, működésképtelen, amikor azt mondják, hogy ők a jó emberek, akik a diktatúra ellen harcolnak – fejtette ki a rapper. Szerinte azért nem tudnak a diktatúra ellen harcolni, mert nincs diktatúra. „Fölrakták magukat egy erkölcsi, morális platóra, és folyamatosan leesnek róla” – fogalmazott az ellenzékről, hozzátéve, hogy a hatékonyságuk meg nem létező.

Az ellenzéki városvezetők hatékonyan rombolnak

A rapper szerint azokban az önkormányzatokban is, ahol a baloldal hatalomra jutott, ott vélhetően szántszándékkal ronthatnak el mindent, mert, – mint mondta – nem igaz, hogy nincs pénzük, hiszen tanácsadókra, hirdetésekre, minden egyébre költenek. Energiájuk is van mindenre, egyedül arra nincs, hogy irányítsák a várost, ami rájuk van bízva – fejtette ki. A hatékonyságukat illetően sem tudott pozitívumot mondani. „Hatékonyan tudnak rombolni, építeni nem nagyon sikerül semmit” – fogalmazott Pityinger László.