józsefvárosi fidesz

  • Előterjesztést nyújtott be a Fidesz helyi szervezete annak érdekében, hogy a Józsefvárosi Önkormányzat ismételten kérelmezze a káptalanfüredi üdülő fejlesztésére nyújtott állami támogatást, miután azt Kocsis Máté újra kilobbizta azt.
  • Hónapok óta folyamatosan előkerülő probléma, hogy Józsefvárosban megemelkedett a hajléktalanok száma. A lakosok az ebből fakadó köztisztasági, közegészségügyi aggályaiknak minden lehetséges fórumon hangot adnak. Pikó András maga is elismerte, hogy több lett a hajléktalan a közterületeken, ezért júliusban a helyzet kezelésére szerződést kötöttek az egyik ellátóval nappali ellátás megszervezésére. Megnéztük két hónap után mi változott a gócpontnak számító II. János Pál pápa téren.
  • A Százados negyed önkormányzati képviselője egy Facebook-esemény alatt adott hangot annak, hogy az eredménytelen tüntetések alternatívája lehet, ha vér folyik. A józsefvárosi Fidesz lemondásra szólította fel a képviselőt, aki nem először okozott botrányt: korábban lámpavason látta volna a fideszeseket.