Magyarországon a gyermekek szexuális nevelése kizárólag a szülők dolga és joga

– hangsúlyozta közösségi oldalára feltöltött videójában Sára Botond. A Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje kijelentette: meg kell fékezni a gyermekeinkre veszélyes és egyre agresszívabb szexuális propagandát hirdető LMBTQ-lobbit.

A kormány célja egyértelmű, és ebben az álláspontunkban a nemzeti konzultáció is megerősít bennünket

– húzta alá Sára Botond. Emlékeztetett: a baloldal nem támogatja ezt az ügyet, hiszen

Márki-Zay Péter hatalomra kerülése esetén eltörölné a gyermekvédelmi törvényt, Gyurcsányné a többi baloldali EP-képviselővel minden olyan döntést támogatott, amely az LMBTQ-propagandát erősíti Magyarországon.

A józsefvárosi baloldal is az LMBTQ-propaganda szekértolója

A baloldal Józsefvárosban sem tesz másként, mint országos és európai szinten, ugyanis

a baloldali városvezetés elfelejtette megkérdezni a szülőket akkor, amikor az LMBTQ-propagandát hirdető Labrisz Egyesületet önkormányzati helyiségbe helyezte, mindössze egy sarokra a Szűz utcai óvodától

– mondta Sára Botond. Emlékezetes, ez az egyesület adta ki azt, a Meseország Mindenkié című „mesekönyvet”, amely a gyermekeket akarta tisztességtelenül, bujtatott formában „érzékenyíteni” az LMBTQ-propaganda iránt.

Magyarországon az emberek dönthetnek ilyen kérdésekben

A balliberális elit helyett Magyarországon ilyen kérdésekben az emberek döntenek

– utalt a 2022. évi országgyűlési választással egy időben megtartott gyermekvédelmi népszavazásra a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje. Sára Botond hangsúlyozta:

Meg fogjuk védeni a gyermekinket!