A momentumos Szarvas Koppány Bendegúzról készült képet is B. Zsolt maga osztotta meg a közösségi oldalán. A Százados negyed önkormányzati képviselője egy szivárványos fejpánttal pózolt a magát nem pedofilként, hanem efebofilként azonosító B. Zsolt kamerája előtt.

Lámpavas, romák megsértése, vádlottak padja

A Demokratikus Koalícióból a Momentumba ejtőernyőzött Szarvas Koppány a legnagyobb botrányhős a józsefvárosi önkormányzati képviselők között. Ő az, aki lámpavasra kívánta politikai ellenfeleit, véres tüntetésekről álmodozott, kirúgásokkal fenyegetőzött és a romákat is vérig sértette. Szarvas Koppánynak azonban nemcsak a szájkarate megy.

Nem akar bíróságra járkálni a hivatalos személy elleni erőszakkal vádolt momentumos képviselő

Egy tüntetésen tett agresszív viselkedése miatt hivatalos személy elleni erőszak vádjával a vádlottak padján ül, és az is emlékezetes maradt, amikor az elhunyt Wittner Mária 1956-os forradalmár előtti főhajtásról tüntetőleg kivonult.

Pikóval és „civiljeivel” is kapcsolatban áll B. Zsolt

Ahogyan Szarvas Koppányról, úgy Pikó Andrásról is előkerült korábban egy ugyanazon az eseményen készült kép, amit szintén B. Zsolt osztott meg, megemlítve, hogy ő éppen Pikó András társaságát élvezi. A szexbotrányba keveredett pedagógiai asszisztens mindemellett azzal a C8 „civil” szervezettel is szoros kapcsolatot ápolt, amelynek alapító tagja Pikó András.

Pikó András LMBTQ propagandát szállítana a helyi iskolákba

Lebukott a valótlanságokat terjesztő polgármester

Miután napvilágra került az efebofil B. Zsolt és Pikó kapcsolata, a polgármester elődeit vádolta meg azzal, hogy B. Zsoltot kitüntették, ám a valótlan állításaival hamar lebukott és még a Népszava is lehozta, hogy „tévedett”, azaz hazudott.