Ahogyan korábban a Hírnyolc is megírta: Bite Zsolt maga kérkedett a közösségi oldalán, hogy egy 15 éves fiúval tart fenn szexuális kapcsolatot és szerinte ebben nincs semmi kivetnivaló. Azzal is eldicsekedett, hogy aki ebben kivetnivalót talál, arra ráuszítja a balliberális szervezeteket, úgy mint a Társaság A Szabadságjogokért (TASZ), a Helsinki Bizottság, vagy a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ). A pedofil Bite Zsolt – akiről időközben kiderült, hogy Józsefvárosban lakik – Pikó András lelkes híve: az egyik prideon készített fotóján büszkén hirdette, hogy Pikó András polgármester társaságában vonul, és a polgármester által alapított C8 nevű szervezettel is szoros kapcsolatot ápol.

Politikai „zsák” és a szociokulturális „foltja” – Pikó András átlagos támogatója: Bite Zsolt

Miután mindez nyilvánosságra került Pikó izzadságszagú posztjában elővette a régi bolsevik módszert, miszerint vádold meg ellenfeledet azzal, amit te magad követtél el. Mindezt egy olyan képre alapozva teszi, amelyen Bitét kitüntették egy múltbéli kerületi rendezvényen. Ám mint kiderült nem az előző városvezetés díját vette át Bite. Pikó ezután folytatta ámokfutását és olyan neveket húzott elő a palackból mint Kaleta Gábor, akiről meg már mindenki tudhatja, hogy a balliberális kormányok alatt került pozícióba.

Nem kell csodálkozni azonban, hogy Pikó András mostanában nagyon kikészült. Mostanában nagyon rájár a rúd. Nemcsak a pedofil kapcsolataira derült fény, hanem az is napvilágot látott, hogy a brutális antifa-támadássorozat letartóztatott tagja, Jámbor András aktivistája az ő kampányát is segíthette.

Pikó kiáll Jámbor mellett az agresszív antifák botrányában

Tehát nemcsak pedofilokkal, hanem erőszakos szélsőségesekkel is kapcsolata van.