Történt, hogy az Orczy és Magdolna negyed MSZP-s képviselője beperelte lapunkat, mert egy interjúban zűrös ingatlanügyeiről is szó esett. Camara-Bereczki Ferenc Miklós a pert jogerősen elveszette.

Lapunknak adott igazat a Kúria a szocialista képviselővel szembeni perben

Az erről szóló híradásunk alatt kisebb kommentháború alakult ki a baloldali önkormányzati képviselő és szomszédja között. Camara-Bereczki ordenáré hangnemben nyilatkozott egykori aktivistájáról, aki a kampányát is tevékenyen segítette még 2019-ben.

„Általános tapasztalat, hogy minden házban van egy hülye. Nos, ez nálunk te vagy kedves szomszéd”

– fogalmazott az MSZP-s képviselő, majd azt írta:

„Mentális beteg vagy, ezért nagyon elnéző voltam veled nagyon sokáig emberileg, de egészen gátlástalan, durván arcpirító, amit művelsz…”

Fotó: Facebook

A gusztustalan megnyilvánulásról többeknek megvolt a véleménye. Egy másik korábbi aktivista szerint is megengedhetetlen, hogy egy megválasztott képviselő így beszéljen a saját választójával. Erzsébet maga is sajnálatát fejezte ki, hogy részt vett Camara-Bereczki kampányában. Mint írta:

„Sajnálom, hogy részt vettem annak idején a kampányodban, sajnálom, hogy sokaknak én mutattalak be, igaz, nekem is szóltál már durva dolgokat, túlléptem rajta, nem kellett volna. Kár, hogy talán senki nem tanította meg, a képviselő és a választói közötti kapcsolat működését és mibenlétét.”

Egy másik hozzászóló szerint az embert a hatalom és a pénz ki tudja fordítani magából.

Nos, úgy tűnik sokan csalódtak az MSZP politikusában.