Molnáros sikerek a nyári szünetben

Bányai Rudolf | 2020. 07. 30. – 11:20

Első helyezést ért el Streck Leila, a Molnár Ferenc Magyar Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola 8.A osztályos tanulója a Magyar Ifjúsági Vöröskereszt által – idén rendhagyó módon online formában – szervezett Országos Csecsemőgondozási Versenyen. Gratulálunk!

© Fotó
Szabó Imre/delmagyar.hu

A Magyar Vöröskereszt és a Magyar Ifjúsági Vöröskereszt által immár 25. alkalommal megszervezett verseny célja a gyermekek és fiatalok – csecsemő-, és kisdedgondozási – elméleti tudásának, gyakorlati ismereteinek fejlesztése, a résztvevők szülői szerepre való felkészítése. A versenyt három kategóriában – általános iskolai (4-8 évfolyam), középiskolai (9-13 évfolyam), valamint fiatal felnőtt (19-25 éves kor) – hirdették meg. Általános iskolai kategóriában idén Streck Leila, Molnáros tanuló lett az első. A jó hírt és az oklevelet az iskola közöségi oldala tette közzé a napokban.

A fotó illusztráció.

© Fotó
Facebook/grundsuli

Mint írták: a versenyen a tesztek mellett kreatív feladatok (Hogyan altassunk el egy hisztis kétévest?, Gyurmából megalkotva egy kismama egészséges táplálkozása, életmódja), valamint kisfilmkészítés is szerepelt.

Az erkölcsi győzelem mellett az első három helyezett oklevélben és tárgyjutalomban is részesül.

Forrás: Molnár Ferenc iskola Facebook-oldal, voroskereszt.hu