Megjelent a Hírnyolc hetilap!

Szerkesztő | 2021. 04. 01. – 12:50

Ezentúl nem csak az online térben vagyunk elérhetők, hanem nyomtatott formában is! Hogy mi szükség van a HÍRNYOLC hetilapra? Józsefvárosnak most nincs valódi közszolgálati újságja, ezentúl lesz. A HÍRNYOLC. Keresse postaládájában hétről-hétre!

© Fotó
Hírnyolc

A HÍRNYOLC-ra azért van szükség, mert a mostani önkormányzat arra törekszik, hogy kizárólag egyoldalú propagandát juttasson el az embereknek, de az nem feltétlenül a valóság. Ezért leszünk ott minden postaládában.

A HÍRNYOLC fel fogja tárni azokat az ügyeket, amelyek a kritikát nehezen viselő jelenlegi önkormányzati vezetők számára kellemetlenek.

A HÍRNYOLC be fogja mutatni, hogy a közpénzből fenntartott önkormányzati propagandalap hogyan hallgatja el a fontos tényeket, miként mentegeti a rossz helyi döntéseket, és milyen valótlan állításokat fogalmaz meg.

A HÍRNYOLC megírja majd, hogy a kerület hogyan tért vissza a gettósodás útjára, hova tűnnek a közpénzek, miért állt meg Józsefváros fejlődése.

A HÍRNYOLC teret ad az itt lakó emberek véleményének, bemutatjuk a kerület értékeit, nagyszerű adottságait, szerethető oldalát.

A HÍRNYOLC nem hamisít és nem hallgat el fontos híreket, azt valljuk, az embereknek joguk van tudni a húsba vágó önkormányzati döntések hátteréről.

A HÍRNYOLC nyomtatott változta is Önökért lesz, egy jobb Józsefvárosért.

Szerkesszük együtt!

Írjanak, fotózzanak, küldjék el észrevételeiket a kerület ügyeiről!

Mindezeket várjuk a Facebookon, Instagramon keresztül vagy akár e-mailben: szerkesztoseg@hirnyolc.hu