Aki nem bírja a kritikát, az ne álljon politikusnak, avagy ahogyan a köznyelv tartja: ne álljon utcalánynak, aki nem szereti a „munkáját” – hogy finoman fogalmazzunk. Ezt a mondást Camara-Bereczki Ferenc Miklós úgy tűnik, nem fogadta meg.

Fotó: Facebook

A szocialista képviselő saját maga tette közzé a történetet, ami a napokban esett meg vele. Miután kocsmázás után BuBival tekert hazafelé, megszólította egy fiatalember. „Mi van, a lopott pénzekből nincs pénz kocsira?” – tette fel a kérdést az állampolgár, amit a képviselő nem viselt túl jól.

„Nyilván nevettem, s az orrom alatt azt mondtam: Apád f***át!”

– írta bejegyzésében Camara-Bereczki Ferenc Miklós, aki – bár nem fejtette ki, hogy miért, de – úgy gondolja, hogy az illető fideszes lehetett.

A képviselő posztját azzal folytatta, hogy ő aznap Bús Balázzsal (fideszes politikus) egy kocsmában ivott, mégsem szólt be neki, mert – szerinte ő maga, azaz Camara-Bereczki Ferenc Miklós – nem f*szkalap.

„Szóval beszól nekem ez a kis balf*sz mikor hazafele megyek bringával, mert azt hiszi ez a dolga”

– összegezte, jelezvén, hogy mennyire nem tűri a kritikus hangokat.

Az ordenáré stílusú képviselő egyebek mellett azzal is lebuktatta magát, hogy feltehetően ittasan ült kerékpárra. A KRESZ ugyan ezt nem tiltja (ugyanakkor alkalmatlan állapotban biciklivel közlekedni tilos), de ezzel nemcsak saját, hanem mások testi épségét is veszélynek tette ki.

Pert vesztett a Hírnyolc ellen az MSZP-s önkormányzati képviselő

Az pedig egy képviselőtől talán elvárható lenne, hogy ne ilyen példát mutasson a kerületieknek.