Ahogyan megírtuk Pikó András egy haverral dolgoztatta ki a fizetős parkolást, aminek köszönhetően több tízezer forintot szedett be a józsefvárosi családoktól.

Pikó haverral dolgoztatta ki a főváros legdrágább lakossági parkolását

A díjemelés bevezetésével kapcsolatos vizsgálatot Pikóék a Mérnök SGK Tanácsadó, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft-ra bízták. A cég vezetője Sipos László Gyula, aki vején keresztül kerülhetett a képbe a Józsefvárosi Önkormányzatnál. Sipos László Gyula veje nem más, mint Bogatin Bence, Jámbor András harcostársa.

Fotó: Facebook

Bogatin elkötelezett szélsőbaloldali sajtómunkás, aki a Népszavánál edződött. Innen került a Jámbor András-féle Mércéhez, amelybe rendszeresen publikál mind a mai napig. Az antifa blogból kinőtt portált a Kettős Mérce Blog Egyesület működteti, amely az Orczy út 46-48-ra van bejegyezve. Az egyesület alelnöke Bogatin Bence.

Bogatin emellett a Progressive International (Progresszív Internacionálé) nemzetközi ernyőszervezet weboldalára is írogat, amelyet a Demokrácia Európa Mozgalom és a Saunders Intézet hívta életre. A Progressiv International olyan eszméket hangoztat, mint az internacionalizmus, illetve baloldali forradalom.

Folytatjuk a józsefvárosiak pénzét felemésztő haveri hálózat felgöngyölítését.

Pikó-féle Józsefváros: többmilliós szerződés a „haveri körnek”