Az önkormányzat tájékoztatója szerint a jégpálya idén a nyitónapot követően reggel 8 és este 20 óra között lesz nyitva.

Ahogyan azt már megszokhattuk a józsefvárosi lakcímkártyával rendelkezők ingyenesen vehetik igénybe a pályát, feltéve, hogy hoznak magukkal korcsolyát. Ha nem, úgy a helyszínen is van lehetőség bérlésre. Ebben az esetben a diákoknak 400, a felnőtteknek 600 forintot kell fizetniük a korcsolya használatáért. Ez alól a téli szünet képez kivételt, ekkor a 14 év alattiaknak a korcsolyabérlés is ingyenes.

Fotó: Hírnyolc

A pálya már javában épül. A korábbiakkal ellentétben ezúttal nem spórolt a városvezetés és sikerült egy normális méretű 300 m2-es siklási felületet biztosítani. Vélhetően ebben a döntésben a rohamléptekel közeledő önkormányzati választás is szerepet játszhat. Talán ezúttal az ünnepi világítás is belefér majd a kerület büdzséjébe, mert a tavalyi adventre rányomta a bélyegét, hogy Pikó Andrásék az ünnepi fényeket is elvették a józsefvárosiaktól.

Fotó: Hírnyolc

A megszokottak szerint a Horváth Mihály téren programok is várják a kerületieket az adventi időszakban. November 24. és december 23. között koncertek és előadások szórakoztatják hétvégenként a kilátogatókat.