„Számszerűsíthető-e a kár, amit Pikó, Iványi vagy Karácsony a józsefvárosi lakosoknak okozott a felelőtlenül és dilettáns módon kivitelezett hajléktalanellátással? Szerintem, és a kép szerint, IGEN!!!

Sok-sok millió járna nekünk fejenként azért, amiért a nyakunkba akasztották ezt a mértékű, mindennapi stresszt, amihez hozzá lehet számolni a konkrét fizikai rombolás tételeit.

Pikó szerint semmi plusszal nem jár nekünk a 13 csövesláger, amit az itt élők beleegyezése és megkérdezése nélkül idetelepítettek a hobbikeresztények.

(…) Mert Iványinak ennyi a lényeg: lejöjjön az évi 650 millió állami normatíva – amiből a tavalyi mérlegben mellesleg 88 MILLIÓ forint pluszt termelt –, ehhez még egy kis siránkozással behúzza az adományokat, nagyokat prédikál a jóságról…

(…) Nem csinál semmit, ha nem az újságban kell szelfizgetni, hanem valóban üzemeltetni kellene egy intézményt. Egy intézményt, ami megbízási szerződéssel szociális szolgáltatást kellene végezzen a Fővárosnak, és a minimum elvárható lenne, hogy ezt úgy tegye, hogy a helyieknek egy deka része ne legyen ebből az elmebajból.

Sem az utcán, sem a BKV-n nem szabadna, hogy feltűnjön, hogy valahol csövesszálló van, és Iványi fafejű arroganciáját mutatja meg jól, amikor a képen látható panaszokra csak annyit bír válaszolni, hogy őt nem érdekli, ami a kapun túl van, sem pedig a törvények betartása, mert neki nem kell betartani a törvényeket, mivel ő „jó”…

Természetesen nem jó, hanem hiú, aki szeret magának hízelegni a saját jóságába vetett hittel. Ez pedig az ördög ügyvédjének kedvenc bűne. Nem lehet jó az, aki sok tízezer helyi lakos életét tönkretette azzal, hogy nem tudjuk használni a hazafelé vezető utcát sem, és durván beletaposnak a magánszféránkba, tulajdonunkba azzal, hogy a Főváros a nyakunkra hozta ez az egész szart (…)”

Forrás és fotó: Gettónapló Facebook-oldal