Habár a koronavírus-járvány miatt az intézmény többször is bezárni kényszerült, a napokban egy örömteli hírről számolt be Varga Gábor közösségi oldalán. Az intézmény kitalálója, létrehozója, a nagy tervbe rengeteg energiát, időt belefektető Gábor még tavaly év vége felé kért segítséget ahhoz, hogy egy mozgássérült felvonót tudjanak létesíteni a gyerekek könnyebb szállítása érdekében.

December elején a Hírnyolc is beszámolt, arról, hogy másnap váratlan vendég jelent meg az intézményben és egy nagyvonalú támogatásnak köszönhetően hamarosan elindulhatott a korszerűsítés.

A legfrissebb hír, hogy az adományoknak köszönhetően elkészült a lift.

120 kg teherbírással készen van a székliftünk, amit gyorsan ki is próbáltunk. Köszönet érte Kocsis Máté országgyűlési képviselőnknek és családjának, hogy támogatták halmozottan sérült gyermekeink biztonságos közlekedését napközink emeletére

– írta Varga Gábor a napközit működtető alapítvány Facebook oldalán. A kerület országgyűlési képviselője egyébként már a kezdetektől támogatja a napközit.

A Napközi kialakításában annak idején rengetegen – helyi lakosok, vállalkozók, rendőrök és közterület-felügyelők – is segítettek: sokan kétkezi munkával, volt, aki tárgyakkal vagy pénzadománnyal.

Ha Ön is támogatná a sérült gyerekek fejlesztését, itt teheti meg:

FELLEGAJTÓ NYITOGATÓK ALAPÍTVÁNY, SZÁMLASZÁM: 11708104-21454806, OTP.