Elfogták a családját bántalmazó férfit

Bányai Rudolf | 2020. 07. 31. – 08:53

Hónapok óta rendszeresen verte élettársát egy 44 éves férfi. K. Máté legutóbb a nő 3 éves kisfiát is bántalmazta. A józsefvárosi rendőrök július 21-én elfogták az agresszív férfit.

© Fotó
thejournalrecorder.com

A bántalmazások sorozata tavaly decemberben kezdődött. Egy alkalommal K. Máté pénzt követelt élettársától, amit a nő megtagadott, ezért a férfi megütötte és elvette tőle erőszakkal. A nő értesíteni akarta a rendőröket a telefonján, ám K. Máté azt is összetörte.

Július 20-án is nekirontott élettársának a férfi: felpofozta és folytogatta és ököllel verte, amire a nő 3 éves gyermeke sírni kezdett. K. Mátét felbosszantotta a gyereksírás, ezért a kicsit is megütötte. A nő telefonját ez alkalommal is elvette, hogy az ne értesíthesse a hatóságokat. A józsefvárosi rendőrök július 21-én fogták el az erőszakos férfit. A nyomozás során kiderült K. Máté folyamatos lelki terrorban tartotta élettársát: előfordult az is, hogy életveszélyesen megfenyegette egy késsel.

A VIII. kerületi Rendőrkapitányság testi sértés, rablás, kiskorú veszélyeztetése, és rongálás miatt indítványozta K. Máté letartóztatását.

Forrás: BRFK