Egy ötfős banda késelt a Rákóczi térnél

Bányai Rudolf | 2020. 10. 24. – 19:42

Ötfős garázda társaságot keres a rendőrség. A fiatalok összeszólalkoztak egy férfival a Rákóczi térnél, egyikük ököllel megütötte és késsel megsebesítette a férfit. Aki felismeri a felvételen látható személyeket, tegyen bejelentést.  

© Fotó
police.hu

A rendőrség adatai szerint egy férfi október 9-én este szóváltásba keveredett egy ötfős fiatal társasággal a Rákóczi téri metró aluljáró közelében – adta hírül a police.hu. A társaság egyik tagja a férfit ököllel többször megütötte, illetve egy késsel a mellkasán és a combján is megsebezte. A fiatalok elhagyták a helyszínt és felszálltak a 4-6-os villamosra. Az áldozat könnyebb sérüléseit a kiérkező mentők a helyszínen ellátták.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Forrás: police.hu