Július 9-én írtuk meg, hogy a magántelkek mellett az önkormányzati telkek egy része is elhanyagolt állapotban van, aminek a józsefvárosi allergiások látják kárát. Az áldatlan állapotokat a Kőris utca 4/B, alatti telekkel illusztráltuk, ahol mára eltűnt a „méhlegelő”. Kíváncsiak voltunk, hogy vajon mindenhol levágták a gazt, vagy csak tessék-lássék módjára a fent nevezett területen, és sajnos, mint az várható volt, csak a vezető képen szereplő telekről tüntették el a méteres gyomnövényzetet.

Pedig csak pár lépést kellett volna megtenniük, hogy a Kőris utca 7. szám alatti üres telek – amiről úgy tudjuk, szintén önkormányzati tulajdonban van – gaztengerét észrevegyék. Továbbá elsétálhattak volna a Dobozi utca 13. szám alatti telekhez is, ahol szintén óriásira nőtt a gyom.

Írja meg nekünk Ön is a szerkesztoseg@hirnyolc.hu címre, ha problémát tapasztal. A nyilvánoság erejével késztessük együtt az önkormányzatot, hogy végezze a kötelességét, és legalább a karbantartási feladatainak tegyen eleget!