Egy olvasónk azt mesélte, hogy a Tömő utcai 16 emeletes panelházaknál már többször észrevette, hogy egy illető bejut a társasházak kapuján, ott összegyűjti a Hírnyolc újságot, s a kötegekkel a hóna alatt szépen kisétál a házból.

Egy másik hölgy arra panaszkodott, hogy ő a Bókay utca környékén lakik, s úgy kell vadásznia lapunkra, mert innen is valakik elviszik a lapot.

Fotó: Baranyai Attila / Hírnyolc

Szisztematikusan gyűjtik a Hírnyolcat

Úgy tűnik, hogy a helyi baloldal, a helyi baloldali lakók csak elvben, papíron ragaszkodnak a sajtó- és véleményszabadsághoz. A gyakorlatban már nem.

A kritikát, az ígéretekkel való szembesítéseket már nehezen viselik, s ez ellen feltehetően úgy próbálnak tenni, hogy a kritikus hangot képviselő Hírnyolcat szisztematikusan összegyűjtik, és valahol megsemmisítik vagy egyszerűen kidobják.

Fotó: Baranyai Attila / Hírnyolc

Nem kap lapot? Írjon nekünk!

Rendre érkeznek jelzések lapunkhoz, ki hol nem kapott lapot. Igyekszünk orvosolni a problémát, mindig jelezzük is ezt kollégánknak. Ha Ön se jutna Hírnyolchoz, kérjük írjon e-mailt szerkesztőségünknek: hirnyolc@mediaworks.hu vagy jelezze a problémát Facebook oldalunkon keresztül.