Fotó: Facebook

A vitorlásmutyiban és más mutyigyanús ügyben érintett baloldali városvezetés előszeretettel hangoztatta a „Fidesz-polip” kifejezést. Itt látni, hogy a Pikó-polipnak melyek a csápjai.

Fotó: Facebook

A baloldal rendre gyűlöletkeltéssel vádolja meg a jobboldali közösséget. Ehhez képest a baloldal országos és helyi prominensei engednek meg maguknak durva mondatokat…

Fotó: Facebook

Kocsis Máté a parlamentben idézte Pikó Andrást, aki azt fejtegette, miért van politikailag nehéz helyzetben egy sokpárti baloldali koalíció élén…

Fotó: Facebook

Mintha a baloldali politikusoknak nem lenne programja és semmi felelősségérzete. A céljaik között csak azt harsogják, „le kell váltani a kormányt”, de a saját hibáikért is a kormányt teszik felelőssé.

Fotó: Facebook

Számos be nem váltott, vagy éppen ellentétesen megvalósult ígéretével is szembesítették Pikó Andrást. A lakóknak ígérte vissza a köztereket, de mégis a hajléktalanok foglalták el azokat.

A baloldali hatalomgyakorláson keresztül ábrázolták, hogy a baloldali városvezetés alatt olyan, mintha Józsefvárosnak nem lenne gazdája, de azt látni, ki irányítja a teljes baloldalt.