Az a Pikó András terjesztett elő antikorrupciós és átláthatósági programot, aki botrányos módon nem volt hajlandó a testületi ülésen beszámolni a veszélyhelyzetben kapott különleges felhatalmazással, egyszemélyben hozott 733 döntéséről, amelyek között 1,4 milliárd forint értékű ingatlaneladás is szerepel.

A „demokratikus” Pikó nem kéri a képviselő-testület felhatalmazását az egyszemélyi döntéseihez

Pikóék szerint nincs itt semmi látnivaló

Az a baloldal fogad el Antikorrupciós Cselekvési Programot és intézkedési tervet, aki visszadátumozott szerződéssel próbálta átjátszani Józsefváros káptalanfüredi strandját egy vitorlásklubnak, és aki a mai napig nem hajlandó nyilvánosságra hozni a JKN belső ellenőrzésének a jegyzőkönyvét.

Fotó: Hírnyolc

A józsefvárosiak zsebére játszadoznak

Az a Pikó András beszél antikorrupcióról, aki a veszélyhelyzet alatti jogkörével visszaélve egyszemélyes döntést hozva felmondta a korábbi közétkeztetővel a szerződést, és a közbeszerzési törvényt megsértve megbízott egy neki kedves vállalkozást. A jogsértő közétkeztetésváltás miatt 50 millió forintos bírságot kell befizetnie a baloldali városvezetésnek a józsefvárosiak pénzéből.

Tanácsadókból nincs hiány

Az a baloldali városvezetés beszél antikorrupcióról, aki több mint 130 millió forintot költött eddig baloldali tanácsadókra. Nem véletlen, hogy hogy a lakosok harmada korruptnak tartja a kerület baloldali vezetését, ez ráadásul abból a közvéleménykutatásából derül ki, amelyet a Józsefvárosi Önkormányzat megbízásából végeztek el.

Hemzsegnek a fura múltú baloldali tanácsadók Józsefvárosban

Egyre homályosabb az átláthatónak titulált működés

Az Antikorrupciós cselekvési program testületi vitáján Vörös Tamás a Fidesz-KDNP frakcióvezetője elmondta szép dolog, hogy korrupció elleni terveket fogalmaznak meg, de azt a gyakorlat mutatja meg, hogy ki is valójában elkötelezett az antikorrupció mellett. Emlékeztetett soha nem volt ilyen átláthatatlan az önkormányzat működése, mint a mostani városvezetés alatt.