Az Auróra utcában folyamatosan „zajlik az élet”. Az Auróra nevű kocsma a lakosok éjszakai pihenését lehetetlenítette el az elmúlt években, a közelmúltban pedig a drogdílerek vertek tanyát az utcában. A rendőrök a kedden csaptak le egy nagyobb bandára.

„Az elmúlt hónapokban számos lakossági bejelentés érkezett arra vonatkozóan, hogy az Auróra utca 14. szám alatti ház első emeletén kábítószert árulnak. Hatóságunk a bejelentésekre reagálva nyomozást rendelt el, majd a kitartó felderítési munkának és a rendőrök felkészültségének köszönhetően a május 23-án végrehajtott realizálás során 11 fő elfogására és előállítására került sor, akik közül 3 főt őrizetbe vett hatóságunk és indítványozta a letartóztatásukat, kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt. A házkutatás során kábítószer porciózására alkalmas eszközöket, valamint egyéb bűncselekmények elkövetéséből származó értékeket foglalt le hatóságunk”

– tudatta lapunkkal a VIII. kerületi rendőrkapitányság.

A környéken élőknek tehát van gondjuk elég. Még szerencse, hogy lakossági összefogással sikerült megakadályozni Pikó András polgármester tervét, hogy itt, a közelben nyisson drogambulanciát, ami további deviáns egyéneket vonzott volna ide.

A baloldal visszacsempészné a Kék Pont tűosztogató szervezetet Józsefvárosba