A hontalan állatok világnapja alkalmából idén harmadik alkalommal készítettek fotósorozatot a budapesti rendőrök és a REX Kutyaotthon Alapítvány – közölte a police.hu oldal. A Budapesti Rendőr-főkapitányság a társadalmi felelősségvállalás jegyében elkötelezett az állatvédelem mellett.

A fővárosi rendőrök munkájuk során számtalan alkalommal mentenek bajba került, vagy rossz körülmények között élő állatokat, ezzel a kezdeményezéssel pedig további segítséget szeretnének nyújtani.

Fotó: police.hu

A BRFK munkatársai a Rex Kutyaotthon Alapítványnál befogadott kutyák és macskák közül idén 28 gazdára váró „jelentkezővel” készítettek fotókat, valamint tápot is vittek a négylábú lakóknak. A menhelyre dr. Terdik Tamás r. vezérőrnagy, Budapest rendőrfőkapitánya is ellátogatott.

Fotó: police.hu

A gazdára váró kutyák és macskák fényképeit a BRFK Facebook-oldalán nézhetik meg az érdeklődők; míg a REX Kutyaotthon Alapítvány honlapján, illetve a 06-1-230-4080-as telefonszámukon további információt kaphatnak az állatokról a leendő örökbefogadók.

Forrás: police.hu