Napközis táborokkal nyit újra az Egyszülős Központ

Bányai Rudolf | 2020. 06. 29. – 09:37

Július 6-án az Egyszülős Központ is újra megnyitja kapuit, amely napközis táborokat indít a Családbarát Magyarország együttműködésével. Az intézmény az augusztus végéig tartó, jelképes összegű táborokkal szeretné segíteni az egyszülős családokat a nyári gyerekfelügyeletben. 

© Fotó
Egyszülős Központ

Sok szülő a veszélyhelyzet alatt az éves szabadsága terhére maradt otthon a gyerekekkel, így nyáron még nehezebb megoldaniuk az egyébként sem egyszerű szünidei gyerekfelügyeletet.  A nyár végéig tartó táborokkal nekik szeretne segítséget nyújtani az Egyszülős Központ. Heti turnusokban izgalmas, egész napos programokkal és játékokkal várják a gyerekeket. Az egyhetes táborok ára 1500 Ft/hét, hogy azok a gyerekek is részt tudjanak venni, ahol a család nem engedheti meg a piaci áron kínált táborokat. 

 

 

© Fotó
Baranyai Attila/Hírnyolc

Az Egyszülős Központ Üllői úti klubhelyisége július 6-ától megújult környezetben – korszerű szellőzőrendszerrel és megújult hangszigeteléssel – fogadja a családokat. A játszóházuk Kincses Szigetté változott, ahol rengeteg új élmény és kaland várja a kis kalózókat. Egyebek között csúszda, labdamedence, hinta és rengeteg készségfejlesztő játék teszi felejthetetlenné az ott töltött perceket.

A táborokra az alábbi linken lehet jelentkezni:  https://www.egyszulos-kozpont.hu/napkozis-tabor

A további kerületi táborozási lehetőségekről itt olvashatnak.

Forrás: Egyszülős Központ

Rovat