Megrúgta az ellenőrt egy bliccelő férfi az 1-es villamoson

Bányai Rudolf | 2021. 03. 29. – 09:33

Felháborodott az 1-es villamoson utazó férfi, hogy a jegyét kérte az ellenőr, ezért megrúgta a BKK alkalmazottját, aki emiatt könnyebb sérüléseket szenvedett. A rendőrök közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indítottak nyomozást az ügyben.

© Fotó
police.hu

Az 1-es villamos megszokott módon robogott a Hungária körúton, amikor a Hős utcánál a jegyellenőr az utazás jogoságát igazoló menetjegy, vagy bérlet felmutatására szólította fel az egyik utast. A férfi – mivel egyikkel sem rendelkezett – sérelmezte ezt, ezért megrúgta a jegyellenőrt, aki emiatt könnyebb sérüléseket szerzett. Az eset még tavaly októberben történt. A rendőrök a lakosok segítségét kérik, hogy megtalálják az elkövetőt, akiről a jármű kamerája felvételt is készített.

A rendőrök azt kérik, hogy aki felismeri a felvételen látható férfit, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Rovat